Ecigarett är en batteridriven apparat som liknar en cigarett men det finns två olika sorter. En där e-vätskan blir doserad hos återförsäljaren och den andra där du själv får dosera din egen e-vätska. Du kan välja att röka med eller utan nikotin och den elektriska förångar vatten samt propylenglykol och/eller glycerol. Röken som kommer ut från cigarretten är till skillnad från vanliga, helt luktfri.

Det finns även många olika smaker både med och utan nikotin vilket gör att du kan lätt hitta din egen favoritsmak. Ecigaretter kan laddas med USB och är därmed smidiga att ta med överallt. Sen behövs det självklart även fyllas på med ny vätska med jämna mellanrum där du kan testa en ny smak eller annan variant. Ecigarett är det perfekta valet för dig som har tröttnat på vanliga cigaretter och vill testa något nytt som du dessutom kan ladda. Det enda du behöver köpa hem är USB.

Eciggen i Göteborg är lätt att använda.

Du får tag på dessa ecigaretter igenom ecigg Göteborg där du enkelt kan köpa ecigaretterna via nätet. Det du slipper är att gå till affären och oftast får du varorna även hemskickade till dig vilket underlättar en hel del. Med ecigg har du inte bara bekvämligheten att kunna röka när du vill utan du slipper fimpar överallt och lukten som vanliga cigaretter ger.

Ecigg i Göteborg är det nya på marknaden och även det som anses vara fräschast för både omgivningen och även för dig själv. Testa dig fram vilken smak som är din favorit och välj att antingen röka med nikotin eller utan nikotin. När cigaretten är slut laddar du den enkelt med ditt USB vilket gör det både bekvämt och mindre kostsamt än att köpa vanliga cigaretter. Ecigaretten är även väldigt enkel att packa ner och ta med överallt vilket gör att det är inga problem för den som reser mycket.